TLK Parvi Piikajärvelle

10.8.2019

Kaikki koneet taivaalle ja pois Oripään nurkista! Lähdetään parvena Piikajärvelle vierailemaan ja tutustumaan naapureihin. Tapahtuma on mainio tapa tutustua turvallisesti matkalentoon ja kokeilla, miltä tuntuu, kun kotikenttä ei näy heti siellä siiven alla. Hinumme tulee mukaan niin Piikajärvellä pääsee myöskin lentämään. Paikkoja löytyy sekä Duo:sta että DG:stä opettajien kanssa, ja myös yksipaikkaisellakin pääsee mukaan niin, että kokeneet lentäjät näyttävät nostoja, eikä kenenkään tarvitse jäädä taivaalle yksin - yhdessä lähdetään, yhdessä saavutaan. Moottori- ja mopujaostot sekä lennokit ovat erittäin tervetulleita mukaan myöskin - mennään voimalla!

Aikataulu (purjelento):

Ensisijainen päivä 10.8. - varapäivä 11.8.

  • 0900 kaarihallin edessä aloitus ja koneet radan päähän
  • 1030 briefing
  • 1100-1130 tarvittaessa sarkalaskut
  • 1130 ekat lähdöt
  • matka Piikajärvelle (noin tunnin pitäisi kestää korkeintaan)
  • vapaata ohjelmaa Piikajärvellä, paikan päällä tarjolla oman Hinun hinauksia sekä OKRAsta jääneet makkarat :)
  • 1500-1530 lähtö takaisin Oripäähän

Lentojärjestys:

Vuorot päätetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli (toivottavasti) useat lentäjät ilmoittautvat, niin jaetaan meno- ja paluumatkat erikseen. 1-2 autoa toimii tukijoukkona ja makkarankuljetusvälineenä.

Valmistelu:

Opettajan hyväksymä sarkalasku niille, jotka lentävät koneen päällikkönä. Myös kartta sekä XCSoar (tai vastaava) ajantasalla olevilla kartoilla olisi hyvä olla.

Ilmoittauttuminen:

Filipille Whatsappilla (0504138305) tai sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Kerro: (1) millä koneella toivoisit lentää ja (2) onko sinulla koukullinen auto, jota tukijoukot voisivat käyttää. First come first served!