HYVÄ Turun lentokerhon TALKOOVÄKI,

 

 

Turun lentokerho ry kiittää lämpimästi kaikkia talkoolaisia Turun lentonäytösten ja Okra-maatalousmessujen järjestämisissä. Tapahtumat sujuivat erinomaisesti ja kävijöitä oli tämän vuoden lentonäytöksessä 16 400 ja Okrassa peräti 83 000.

 

Kiitoksena korvaamattomasta panoksestanne on yhdistys päättänyt järjestää kiitosmatkan (A) ja kiitosjuhlan (B) talkooväelle. Mitä kohteliaimmin pyytäisin teitä ilmoittamaan, kumpaan tapahtumaan haluat osallistua. Linkit näkyvät alla. Valitettavasti kiitosmatkan suhteen vastausaikaa on ainoastaan viikko, ts. 16.8. mennessä, Kauhavan lentonäytöksen läheisen ajankohdan vuoksi. Kiitosjuhlaan voi puolestaan ilmoittautua aina 23.8. saakka.

 

 

A: Talkoolaisten kiitosmatka Kauhavan lentonäytökseen lauantaina 19.8.2023:

https://docs.google.com/forms/d/1Ng_XjON7CBpFbwXyMCA4DxI1QGlYO5om-GjH2n0Yo-c

 

B: Talkoolaisten kiitosjuhla Oripäässä lauantaina 9.9.2023:

https://docs.google.com/forms/d/1OM7GWdKfOQKl-3Z6zaXHpxU4Z4GpLumnCBbpH6oE4aA

 

 

Kiitosmatka (A) sisältää linja-autokuljetuksen Turusta Kauhavalle ja takaisin sekä lentonäytöksen. Lähtö Turusta 19.8. on noin klo 07.00 ja takaisin Turun suunnalla ollaan puolilta öin. Lähtöpaikkaa ja -aikaa tarkennetaan vielä myöhemmin. Linkki lentonäytöksen kotisivuille on: https://www.kauhavaairshow.com

 

Kiitosjuhlan (B) ”virallinen” ohjelma klo 10-16 sisältää lounaan, elävää musiikkia, ilmailulajien esittelyä ja taitolentoa (säävaraus), minkä jälkeen on mahdollisuus vapaaseen seurusteluun grillauksen ja saunomisen merkeissä. Säävaraus huomioiden on halukkaille varattu myös mahdollisuus maksullisille tutustumislennoille eri ilmailulajeihin tutustumiseksi (lennokin lennätys 0 €, purjelento 100 € ja moottoripurjelento 130 €). Tutustumislennolle olisi toivottavaa ilmoittautua jo tässä ilmoittautumislinkin täyttövaiheessa, niin osaamme varautua mahdolliseen ”yleisöryntäykseen” riittävästi.

 

Pahoittelut vielä mahdollisista ”spämmeistä” useiden eri tapahtumien talkoolistojen vuoksi – sehän on oikeastaan päinvastoin: mikäli saat viestin useampaan otteeseen, niin tiedät olevasi varsinainen supertalkoolainen... J

 

 

Sydämellinen kiitos vielä kerran kaikille talkoolaisille ja toivokaamme, että tapaamme pian kiitospäivien yhteydessä! Lennokasta loppukesää kaikille teille!

 

 

Ystävällisin terveisin,

Turun lentokerho ry:n hallitus ja ohjelmatoimikunta