Innostuitko!

Jäsenillämme on käytössään kaikki kerhon lentokoneet kilpailukykyisellä hinnalla. Lisäksi kerholaisilla on käytössään hyvät puitteet harrastukselle ja mukavalle yhdessäololle Turussa ja Oripäässä. Olet tervetullut viettämään mukavia hetkiä kanssamme tämän mahtavan harrastuksen parissa.

Jos innostuit ja haluat mukaan tähän loistavaan ja mukavaan joukkoon, niin täytä jäsenhakemus täällä. Meillä on haku päällä koko ajan!

Liittymisjäsenmaksumme vuonna 2020 on 200 € ja vuosittainen jäsenmaksu 25 €. Liittymisjäsenmaksua ei peritä nuorisojäseniltä (< 18 v.) eikä kannatusjäseniltä.

Kopioi ja täytä alla olevat tiedot sähköpostiisi, ja lähetä ne Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kansalaisuus:

Sukunimi:

Etunimi:  

Syntymäaika:

Syntymäpaikka:

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:  

Moottorilento harrastuslajina:

Purjelento harrastuslajina:

Moput harrastuslajina:

Lennokit harrastuslajina:

Ammatti:

Toiminta ilmailualalla:

Lupakirjat ja kelpuutukset:

Suosittelijat:

Muuta:

Mikäli olet Suomen Ilmailuliitto ry.:n (SIL) jäsen ja haluat SIL:n laskuttavan jäsenmaksusi ensi vuodesta lähtien, niin laita tähän myös SIL:n jäsennumerosi:

Haluatko hoitaa laskutuksesi yllä antamasi sähköpostiosoitteen kautta?

 

 Halutessasi voit olla puhelimitse yhteydessä Turun Lentokerhon sihteeriin 045 236 8902 (puhelut käännetty eli tekstiviestit eivät tule perille!).