Jo lapsena lentäminen kiinnosti huomattavan paljon ja kesäisin valitin vanhemmilleni kunnes lähdimme Räyskälään katselemaan purjelento- ja moottorilentotoimintaa. Teini-ikäisenä kävi kuitenkin selville, että silloisilla ilmailumääräyksillä ei lupakirjaa silmien takia irtoaisi. Niinpä haaveet hyllytettin huolellisesti odottamaan aikaa parempaa.

Opiskelu- ja työelämä vei mennessään, mutta pieni palo ilmailuun pysyi aina mukana. Turussa ja vähän maailmallakin tuli käytyä ahkerasti seuraamassa lentonäytöksiä ja mietittyä “mitäs jos”.  Olen tehnyt pitkään henkilöstöjohdon töitä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. 

Tullessani täysi-ikäiseksi (50v) päätin antaa itselleni kunnollisen syntymäpäivälahjan ja toteuttaa todella pitkäaikaisen haaveeni upean harrastuksen parissa. Silmät oli laseroitu jo muutamaa vuotta aiemmin niin että pienimmätkin tuhrut näkötestistä näkyivät.

2018 aloitin PPL-teorioilla, LAPL valmistui tammikuussa 2020 ja PPL siihen perään muutamaa kuukautta myöhemmin. Tätä kirjoitettaessa työn alla on yölento-koulutus. 

Toivon, että oma esimerkkini innostaa sinutkin lähtemään mukaan. Lyhyehkö 35:n vuoden haaveilu oli vähän turhan pitkä, rohkeasti mukaan! 


GSM 040 3577890
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takaisin organisaatioon