Oripää Camp 2018

Tervetuloa Oripää Camp 2018 purjelentoleirille.

16-21.7. 2018 Oripään lentokentälle

Leirin tarkoituksena on tarjota matkalentokokemuksia ja koulutusta niin pienen lentokokemuksen omaaville piloteille kuin myös jo pidemmälle ehtineille konkareille. Leiri toimii erinomaisena ponnahduslautana suurempiin kansallisiin purjelentokilpailuihin kuten esimerkiksi Jannen kisat tai Vesivehmaa Open.

Leiri koostuu teoriakoulutuksesta, harjoitusmatkalentotehtävistä ja harjoitusmuotoisesta kilpailusta. Tehtävien laadinnasta vastaa kokenut matka-/kilpalentäjä Pekka Marjamaa yhdessä leirin vetäjien kanssa. Epätodennäköisinä tymäpäivinä on työpajoja ja koulutusta matkapurjelennosta – sään salliessa vintturilähtökoulutusta.

Aikaisempien vuosien tapaan pyritään osallistujien taitotason mukaan sellaisiin lentotehtäviin, että mielenkiintoa ja haastetta löytyy kaikille.

Jos kaikesta yrittämisestä huolimatta matka päättyy peltoon, hakuporukka järjestetään kentältä järjestäjien ja osanottajien keskuudesta.

Leirin ilmoittautumiset ottaa vastaan Pekka Hänninen, pekka.hanninen@professori.fi

Oripää Camp on nyt myös Facebookissa!

Ja vakavaakin vakavammat epäviralliset tulokset löytyvät: https://www.soaringspot.com/en_gb/oripaa-camp-2018-oripaa-2018/